Haluaisitteko päästä eroon ILMAISEKSI mm. löytötavaroiden lainmukaisesta käsittelystä ja toimittamisesta poliisille sekä omistajan etsimisestä, kyselyihin vastaamisesta, tavaroiden etsimisestä -kirjaamisesta -varastoinnista taikka postittamisesta?

Tiesittekö, että lain mukaan jokaisen yrityksen/yhteisön/laitoksen tulee toimittaa löytötavarat löytötavaratoimistoon. Oulussa on kaksi löytötavaratoimistoa, poliisilla sekä Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilla, eli voitte valita vapaasti poliisin sijaan meidät hoitamaan  lainmukaisen löytötavaroiden käsittelyn puolestanne. Tekemällä toimeksiantosopimuksen Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalvelut Oy:n kanssa, teidän ei tarvitse käyttää aikaa ko. tehtäviin.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, että voisimmeko hoitaa lainmukaiset löytötavara-asiat puolestanne. toimisto@pplp.fi (sähköpostilla vain yhteistyökyselyt). Peruspalvelumme on ilmaista yrityksille.

ISÄNNÖITSIJÄT HUOMIO! Huom! Tällä hetkellä emme pysty ottamaan säilöön polkupyöriä!

  • Huolehdimme taloyhtiöiden tiloihin hylätyistä tavaroista kuten polkupyörät, sukset, avaimet jne)
  • Teemme tiivistä yhteistyötä Oulun Poliisin kanssa ja ilmoitamme esim. kaikista polkupyöristä runkonumerot ja muut tunnistetiedot Poliisille
  • Yhteistyökyselyt toimisto@pplp.fi